בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הכתם העיוור של מבקרי המסעדות — תפריט טבעוני

בניגוד לכניסת הטבעונות למרכז התודעה, מבקרי המסעדות עדיין מתייחסים כסוגה נחותה לתפריט שאין בו מזון מהחי. אבל כשם שלא תסמכו על טבעוני שייצא לבקר מסעדה בשרית, למה שתסמכו על קרניבור המבקר תפריט טבעוני שאינו בקיא בו?

14תגובות
מנה טבעונית של שיראל ברגר המוגשת במסעדת OPA החדשה בתל אביב
תומר הלפרין

באביב האחרון, תחת הכותרת "חיי כמבקרת מסעדות טבעונית (כמעט)" התוודתה גרייס דנט, מבקרת המסעדות של "גרדיאן" הבריטי, שהיא מעדיפה אוכל טבעוני. האם היא בסך הכל עוד "Flexitarian" (טבעונית גמישה) שמדווחת על לבטיה? לא בדיוק. היא נושאת בתיק שלה חלב שיבולת שועל ומעדיפה, מאז ומתמיד, לאכול דברים שלא היו להם תווי פנים. משנות ה–80, שבהן היתה צמחונית מיליטנטית, היא נושאת כמה זיכרונות עגומים שכוללים חלב סויה דוחה. בשנות ה–90 היא חזרה לאכול, בהיחבא, עוף. "האמת היא", כותבת דנט, "שאני אוהבת בעלי חיים יותר משאני...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו