הכתם העיוור של מבקרי המסעדות — תפריט טבעוני

בניגוד לכניסת הטבעונות למרכז התודעה, מבקרי המסעדות עדיין מתייחסים כסוגה נחותה לתפריט שאין בו מזון מהחי. אבל כשם שלא תסמכו על טבעוני שייצא לבקר מסעדה בשרית, למה שתסמכו על קרניבור המבקר תפריט טבעוני שאינו בקיא בו?

רחל טלשיר
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
רחל טלשיר

באביב האחרון, תחת הכותרת "חיי כמבקרת מסעדות טבעונית (כמעט)" התוודתה גרייס דנט, מבקרת המסעדות של "גרדיאן" הבריטי, שהיא מעדיפה אוכל טבעוני. האם היא בסך הכל עוד "Flexitarian" (טבעונית גמישה) שמדווחת על לבטיה? לא בדיוק. היא נושאת בתיק שלה חלב שיבולת שועל ומעדיפה, מאז ומתמיד, לאכול דברים שלא היו להם תווי פנים. משנות ה–80, שבהן היתה צמחונית מיליטנטית, היא נושאת כמה זיכרונות עגומים שכוללים חלב סויה דוחה. בשנות ה–90 היא חזרה לאכול, בהיחבא, עוף.

תגיות:

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ