בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אלה לא בדיחות על טבעונות, זה "תחביר של אונס"

מהיכן נובעת העוינות כלפי טבעונים? חוקר תרבות המזון הישראלית, ד"ר יחיל צבן, מסביר כיצד תפריט ללא בשר מאיים על המרקם התרבותי והחברתי

66תגובות
מצעד מחאה נגד משלוחים חיים של עגלים
אילן אסייג

השאלות אם ומדוע שונאים טבעונים קיבלו בשבוע שעבר תשומת לב מיוחדת, זאת לאחר שעורך מגזין אוכל בריטי שהתבדח על הרג טבעונים אולץ להתפטר. שרשרת האירועים שבגללה עזב ויליאם סיטוול את תפקידו, נטחנה עד דק בתקשורת. בקצרה: סיטוול, מבקר אוכל שגם שימש כשופט ב"מאסטר שף" הבריטי, סירב להצעה שהוגשה לו לפרסם במגזין "וייטרוז" סדרת כתבות על אוכל טבעוני. במייל פרטי הוא כתב כך לכתבת: "מה דעתך על סדרת כתבות על להרוג טבעונים אחד אחרי השני? על דרכים ללכוד אותם? איך לחקור אותם? לחשוף את הצביעות שלהם? להאכיל אותם בשר...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו