בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"שמן זית אינו תורם לבריאות. עדיף לצרוך שומן מאגוזים ושקדים"

שמני זית, קוקוס ואבוקדו הם אמנם הפחות מזיקים בטיגון, אבל לטענת הנטורופת אלירן דה מאיו אין בשמנים נוזליים כל תועלת בריאותית, גם לא בתיבול. הוא ממליץ על שומן מאגוזים, שקדים וזרעים

101תגובות
שמן זית בכבישה קרה. עדיף לאכול את הזית עצמו
אייל טואג

לכבוד חנוכה, חג השמן והטיגונים, יש טעם לעיין בסוגי השמן המוצעים לנו לשימוש. מה עדיף ולמה, שאלתי את הנטורופת אלירן דה מאיו, המייסד והמנהל של "בית בריאות והתכנסות" בקיבוץ תובל ובעל דעות מוצקות משלו בענייני שמנים. כדי לא להשבית את שמחת החג, נתחיל מהסוף: דה מאיו מציע למי שלמרות האזהרות אינם רוצים לוותר על תענוג הסופגניות "לאכול וליהנות מכל ביס. לא לחשוב לרגע על השמן או הסוכר, אלא להתענג על הריבה, לא לחשוב לרגע על הבצק, אלא להתענג על המרקם. ככל שייהנו יותר, כך הנזק יהיה קטן יותר באופן יחסי לנזק...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו