בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בשורת הגבריות ל–2019 — פחות בשר

האתגר הטבעוני שיובלט השנה הוא לגרום לגברים לוותר על בשר, ובהתאם צפוי לגדול היצע השיפודים והסטייקים הצמחיים. עו"ד יוסי וולפסון מ"תנו לחיות לחיות" מסביר את הקשר בין אכילת בשר, קרביות והחפצה

122תגובות
ארוחת בשרים ברוח ויקינגית
תומר אפלבאום

לגרום ליותר גברים להימנע מאכילת בעלי חיים — זה אחד האתגרים הבולטים העומדים בפני המהפכה הטבעונית ב–2019. לפי חוזי טרנדים, המצטטים למשל מחקר שבוצע על ידי Marielle Bordewijk, סוכנות הולנדית שמתמחה באסטרטגיות לעיצוב מזון, המשימה הזאת תשפיע על שוק האוכל ובעקבותיה יגדל על המדפים היצע המוצרים הטבעוניים המחקים בשר: ירקות מושחלים על שיפודים, ירקות שניצלו על מנגל, ירקות מעושנים. פטריות הן ירק בולט בגיזרה זו, כי הן מיטיבות לחקות את הטעם, המרקם והמראה של בשר. את המגמה הזאת כבר אפשר לזהות גם בישראל —...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו