בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הרוקרית מ"הפינגווין" חיה בתאילנד והוציאה שם ספר בישול טבעוני

עדי עליה גדלה בקיבוץ מגן שבנגב, כתבה על סקס, סמים ורוקנרול והופיעה במועדון "הפינגווין". זה 14 שנה היא חיה מחוץ לגריד — לבדה בתאילנד, שם קוראים לה דו־רה־מי. הנה כמה סיבות לקרוא את ספר הבישול שכתבה

17תגובות
עדי עליה. שמתי לב שהמזון הטבעוני הנמכר במסעדות מחוץ לבית מכיל המון תחליפי בשר. זה לא טעים ולא נעים"
מגד גוזני

הנה שבע סיבות טובות לקרוא את ספרה החדש והיפה של עדי עליה "המטבח הטבעוני של תאילנד" (הוצאה עצמית) וגם לבשל איתו. 1. הסיפור האישי. בצד המתכונים המפתים והצילומים המרהיבים של דניאל גרינפלד, משתף הספר בעדינות את קוראיו במסע של עליה, עיתונאית ומוזיקאית שמתגוררת כבר 14 שנים בתאילנד. היא נולדה וגדלה בקיבוץ מגן שבנגב, כתבה על סקס, סמים ורוקנרול (זכור לטוב הבלוג שלה "ברכה הגולשת") והופיעה במועדון "הפינגווין". עכשיו, בגיל 57, עליה ממשיכה לחיות מחוץ לגריד: לבדה בתאילנד. שם לא קוראים לה עדי אלא דו־רה־מי. 2....



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו