להתקמצן בחן: מה אוכלים בטרנד החדש "אפס זבל"

הדאגה לכדור הארץ הציבה במרכז השולחן את גישת "אפס זבל": אוכל המנוצל עד תום, כולל בישול השאריות. מול הרגלי האכילה הבזבזניים זה עלול להיראות חסכני ותפל, אבל הגישה כבר תופסת במסעדות יוקרה

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רחל טלשיר

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

רחל טלשיר

רחל טלשיר

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ