כשמסעדות היוקרה לוקחות את הטבעונות לידיים

השף העולמי אלן דוקאס פותח מסעדה צמחונית, ו"טאיזו" התל־אביבית היוקרתית מגישה במשך שלושה ימים מנות טבעוניות של השף גל ברזילי מ"מזה". מי מרוויח משיתוף הפעולה המפתיע?

רחל טלשיר
רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
רחל טלשיר
רחל טלשיר

לתופעה המתעצמת שאתאר הפעם — מסעדות יוקרה שמאמצות את עקרונות התפריט הטבעוני או לפחות את חלקם - יש כמובן קשרי גומלין רבים, חלקם פתלתלים, עם המגמה שבלטה בשנה שעברה: עלייה במספר הטבעונים והצמחונים תוך הגמשת ההגדרות.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

רחל טלשיר

רחל טלשיר | לאכול או לא לאכול

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ