כשמסעדות היוקרה לוקחות את הטבעונות לידיים
השף העולמי אלן דוקאס פותח מסעדה צמחונית, ו"טאיזו" התל־אביבית היוקרתית מגישה במשך שלושה ימים מנות טבעוניות של השף גל ברזילי מ"מזה". מי מרוויח משיתוף הפעולה המפתיע?
לתופעה המתעצמת שאתאר הפעם — מסעדות יוקרה שמאמצות את עקרונות התפריט הטבעוני או לפחות את חלקם - יש כמובן קשרי גומלין רבים, חלקם פתלתלים, עם המגמה שבלטה בשנה שעברה: עלייה במספר הטבעונים והצמחונים תוך הגמשת ההגדרות.

רחל טלשיר | לאכול או לא לאכול
בעלת טור "לאכול או לא לאכול"
racheltalshir@gmail.com
תגובות
מדדים של קסם
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי