זה לא אי-טי, זה קולרבי, ויש המון מה לעשות אתו

ממולא או קרפצ'ו ואפילו מתקתק — לא ייאמן מה אפשר לעולל לקולרבי

רחל טלשיר
רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
רחל טלשיר
רחל טלשיר

רבים מאלה שדוחים על הסף את עצם הרעיון של תפריט שמבוסס בעיקר על ירקות בוחרים במלה "משעמם". משעמם כי האפשרויות כל כך מוגבלות, משעמם כי כמה כבר אפשר לאכול סלט או מרק שבדרך כלל מכילים אנסמבל מצומצם מאוד של ירקות, משעמם כי הטעם צפוי ואף תפל. אלא שהמציאות שונה. השווקים, גם המרכולים, מלאים בשורשים, גבעולים ועלים, כולם אכילים, מלאי טעם, שאת רובם לא טעמנו וגם אם כן אז רק לעתים רחוקות ורק בצורה אחת או לכל היותר שתיים.

רחל טלשיר

רחל טלשיר | לאכול או לא לאכול

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ