למה כל כך קשה להפיק אירוע טבעוני במלון

כשאבישג גורדין רצתה לערוך מסיבה משפחתית במלון היא גילתה עד כמה כל העניין מסובך רק משום שהאוכל בו טבעוני

רחל טלשיר
רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
רחל טלשיר
רחל טלשיר

אומרים שבשנים האחרונות קל ופשוט להיות טבעונים. אם תשאלו את אבישג גורדין, אדריכלית תל־אביבית ואמא של שתי פעוטות, אז אומרים. כי דברים שרואים משם לא רואים מכאן. נכון שיש יותר היצע, נכון שיותר אנשים יודעים על מה מדובר, נכון שפרופיל המשתמש השכיח השתנה ועדיין הפינות לא התעגלו כלל ולפעמים נדמה שדווקא עכשיו הן מתחדדות.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

רחל טלשיר

רחל טלשיר | לאכול או לא לאכול

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ