לא רק בחנוכה: הלביבות שכדאי לאכול כל השנה

רוב היצירות הטבעוניות־בריאותיות שמנסות לעקוף קמח לבן וטיגון לא טעימות. את הלביבות של מסעדת "אבא גיל", לעומת זאת, כדאי לאכול כל השנה

רחל טלשיר
רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
רחל טלשיר
רחל טלשיר

הטור הזה כולל גם המלצה לכל השנה וגם מתכון לחנוכה. בכל שבוע אני מקבלת מעוד עמיתים ומעוד חברים המלצות על מסעדות טבעוניות או ידידותיות לטבעונים ומכולן אני יוצאת קצת מתוסכלת. מצד אחד רוצה מאוד לעזור אבל מצד אחר אף אחת מהן לא משתווה ל"אבא גיל". לא ביצירתיות, לא במקוריות, בוודאי לא בתמחור.

רחל טלשיר

רחל טלשיר | לאכול או לא לאכול

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ