רחל טלשיר
רחל טלשיר

לפני עשר שנים, באחד הטורים הראשונים של המדור הזה, הצגתי את הקינואה. באותם ימים רחוקים גם אני, כמו רבים וטובים ממני, לא ידעתי איך בדיוק אומרים את זה ומה בדיוק עושים עם זה. מאז זרמה קינואה רבה, בשלל צורות וטעמים, בבטן של כולנו, ונדמה שהמזון הבא שעומד בפני שינוי תדמית הוא הדוחן. אלא שהמקרה שלו יותר דרמטי אפילו משל הקינואה: ממש הברווזון שהופך לברבור. בהדרגה הופך הדוחן לכוכב תורן בסצינת הבריאות: מופיע בכל אירוע ובכל הקשר אפשרי. זה חידתי במיוחד מפני שהדוחן מוכר בעיקר כמרכיב העיקרי בתערובות מזון לעופות.

רחל טלשיר

רחל טלשיר | לאכול או לא לאכול

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ