איך מכינים סלט ביצים טבעוני

בערב שהפגיש אנשי אוכל ואמנות, עם מנות טבעוניות טעימות שחיקו סלט־ביצים וחמאה וממרח כבד, הומחשה יכולתם של הגעגוע ואחיזת העיניים לעורר תיאבון. סלטי תעתוע, חלק א'

רחל טלשיר
רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
רחל טלשיר
רחל טלשיר

את שירה גלזרמן, אמנית וציירת, פגשתי בערב חד־פעמי ומקורי שיצרה האוצרת קרן בר גיל בשיתוף עם אנשי אוכל ואמנים. האמנים הציגו יצירות שקשורות באוכל ואנשי האוכל הכינו מנות בהשראת האמנות. אבל שום דבר בכותרות האלה לא הכין את הבאים לחוויה החושית המסחררת שנוצרה במפגש הזה, שבו ההפתעות רדפו זו את זו.

רחל טלשיר

רחל טלשיר | לאכול או לא לאכול

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ