לאכול או לא לאכול |

מהפך: הכיבוש לא משחית, להיפך - משפר את הפרוביוטיקה במערכת העיכול

זו לא "החמצה" כי אין בתהליך חומץ או לימון: מדובר ב"כיבוש" או "התססה" של ירקות, המשפרים את הפרוביוטיקה בגוף, ולדברי טלי בן ארי, זה גם עזר להבריא אותה מפיברומיאלגיה. ככה עושים זאת נכון

רחל טלשיר
רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
רחל טלשיר
רחל טלשיר

החלטתי, לכבוד טו בשבט, להחליף ייבוש (של פירות) בכיבוש. כיבוש ולא החמצה, אגב: בכל פעם שאמרתי "להחמיץ" תיקנו אותי המומחים והמליצו לומר "לכבוש" או "להתסיס".

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

רחל טלשיר

רחל טלשיר | לאכול או לא לאכול

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ