פסח עם מה שנשאר במקרר

לפני שזורקים לקומפוסטר או מציעים לחתולים אפשר להכין עם השאריות מאכלים שיתאימו גם לערב החג הקרוב. שחר שילוח, שעוסקת בפעילות סביבתית, מסבירה למה הם מתאימים לבעלי חך מעודן

רחל טלשיר
רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
רחל טלשיר
רחל טלשיר

"תמצית הפשטות" היא הגדרה ממצה של המתכונים הטעימים שתציג כאן שחר שילוח מקיבוץ "רמת הכובש" לכבוד הפסח. היא עוסקת בפעילות סביבתית, גרה עם בתה הקטנה, כותבת בלוג קיימות טבעוני "רב פעמית" ועובדת עם מתמודדי נפש.

רחל טלשיר

רחל טלשיר | לאכול או לא לאכול

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ