המהפכה החקלאית הבאה היא בשר מתרבית - וגם כאן ישראל היא מעצמה
אפשר לאכול את הפרה ולהשאיר אותה שלמה: קוראים לזה "בשר מתורבת" או "בשר נקי", הוא מיוצר מתרביות תאים ורונן בר מנהל עמותה המקדמת את פיתוחו. מתי זה יעלה על הצלחת שלנו והאם בר הטבעוני יאכל ממנו?
התופעה החדשנית בתחום המזון, שהיא גם מטלטלת וגם מעוררת השראה, היא בשר מתורבת: נתחי בשר למאכל שמיוצרים על ידי תרבית תאים במעבדה, ללא פגיעה בבעלי החיים ובסביבה. רונן בר, מנהל "העמותה לחקלאות מודרנית" שפועלת לקידום הייצור של בשר מתורבת, מסביר למה מדובר לדעתו במהפכה החקלאית השנייה ואיך אפשר לאכול את הפרה ולהשאיר אותה שלמה. "מתורבת", כמו שאפשר לשים לב, זה לא רק מלשון תרבית אלא גם רומז לאכילה לא קניבלית.
לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

רחל טלשיר | לאכול או לא לאכול
בעלת טור "לאכול או לא לאכול"
racheltalshir@gmail.com
תגובות
על סדר היום
בשיתוף לשכת התיירות היוונית
מדדים של קסם
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי