גלוטן? עוד לא הכרתם את הלקטינים
הם חלבונים המצויים בקטניות, דגנים, אגוזים וירקות סולניים ולא אחת הם גורמים בעיות עיכול, אלרגיות ועוד. מתברר שדווקא המהפכה הבריאותית הגדילה את נוכחותם, ויועצת הבריאות גלי הנדל מסבירה איך להימנע מנזקם
שיטת האכילה המכונה צום לקטינים (lectin, חלבון קושר סוכר), או ניקוי לקטינים, מבוססת על ההנחה שמניעתם לתקופה מוגבלת עשויה לחולל שיפור בריאותי. הלקטינים נמצאים בכמויות גבוהות יחסית בזרעים של קטניות (עדשים, שעועית, סויה) בדגנים (חיטה, שיפון שעורה), באגוזים וזרעים, ובירקות ממשפחת הסולניים.
לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

רחל טלשיר | לאכול או לא לאכול
בעלת טור "לאכול או לא לאכול"
racheltalshir@gmail.com
תגובות
מדדים של קסם
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי