מתכון: פירה בטטה מפתיע - לאכול או לא לאכול - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: פירה בטטה מפתיע

פירה תפוחי אדמה כל אחד יודע להכין, אז למה לא לשדרג?

דרגת קושי: קל
פירה בטטה מפתיע
ללא קרדיט
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

קילו בטטות נקיות

2/3 כוס חלב קוקוס
כף תמצית וניל מאיכות מעולה
כפית גרידת לימון

הוראות הכנה

אופים את הבטטות בתנור חם עד שהן רכות (שלושת רבעי שעה), מניחים בחוץ לרבע שעה כדי שיתקררו מעט.

בינתיים מערבבים את שאר המצרכים בסיר קטן. אין צורך להרתיח. רק לחמם ולערבב. מקלפים את הבטטות, מועכים באמצעות ממחה, מוסיפים את חלב הקוקוס המתובל וממשיכים למעוך.

מגישים חמים בתוספת מעט קינמון ושמן זית. הממליחים והמפלפלים, ממליחים ומפלפלים.

גיוונים: מקשטים כל מנה באגוזי ברזיל קצוצים ובמעט קוביות תמרים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות