שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
רחל טלשיר
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל

רכיבים

  • קילו בטטות נקיות
  • 2/3 כוס חלב קוקוס
  • כף תמצית וניל מאיכות מעולה
  • כפית גרידת לימון

הוראות הכנה

אופים את הבטטות בתנור חם עד שהן רכות (שלושת רבעי שעה), מניחים בחוץ לרבע שעה כדי שיתקררו מעט.

בינתיים מערבבים את שאר המצרכים בסיר קטן. אין צורך להרתיח. רק לחמם ולערבב. מקלפים את הבטטות, מועכים באמצעות ממחה, מוסיפים את חלב הקוקוס המתובל וממשיכים למעוך.

מגישים חמים בתוספת מעט קינמון ושמן זית. הממליחים והמפלפלים, ממליחים ומפלפלים.

גיוונים: מקשטים כל מנה באגוזי ברזיל קצוצים ובמעט קוביות תמרים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ