לביבות בטטה טבעוניות אפויות

שתי בטטות גדולות, חצי כף כמון, שן שום קצוץ, חופן כוסברה קצוצה, 2 כפות מיץ לימון טרי, קמח חומוס לפי הצורך, מעט שמן זית וזרעוני שומשום, מלח ופלפל לפי הטעם

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דירוג הגולשים
3.5 כוכבים(13)
דרגת קושי:
קל
מנות:
4-6 סועדים
לביבות בטטהצילום: תומר אפלבאום

רכיבים

הוראות הכנה

רחל טלשיר

רחל טלשיר

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ