מתכון |

הכי פשוט: ברוסקטה עגבניות, שום ובזיליקום

אין כמו ברוסקטות עם עגבניות ושמן זית כדי לפתוח ארוחה קיצית קלילה

אייל שני
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אייל שני
ברוסקטה של עגבניות, שום ובזיליקום

רכיבים

  • 6 פרוסות, לחם לבן או חלה, עבות

  • 2 שיני שום, קלופות

  •  2 עגבניות בינוניות, בשלות

  • עלים מגבעול ריחן (בזיליקום) רענן

  • שמן זית

  • מלח גס

הוראות הכנה

קולים את הפרוסות עד שהן מזהיבות.

על צד אחד, מגררים את שיני השום. עורמים את עלי הבזיליקום ואוספים למעין כדור, שאותו מגלגלים על הפרוסות, מעל השום.

חוצים כל עגבנייה לשניים, ומגררים את צד החתך מעל הפרוסות, שנצבעות באדום.

מזליפים מעט שמן זית, זורים מלח ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ