הכי פשוט: ברוסקטה עגבניות, שום ובזיליקום - אייל שני - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון הכי פשוט: ברוסקטה עגבניות, שום ובזיליקום

אין כמו ברוסקטות עם עגבניות ושמן זית כדי לפתוח ארוחה קיצית קלילה

6 מנות דרגת קושי: קל
ברוסקטה של עגבניות, שום ובזיליקום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.5 1 5 5

רכיבים

6 פרוסות, לחם לבן או חלה, עבות

2 שיני שום, קלופות

 2 עגבניות בינוניות, בשלות

עלים מגבעול ריחן (בזיליקום) רענן

שמן זית

מלח גס

הוראות הכנה

קולים את הפרוסות עד שהן מזהיבות.

על צד אחד, מגררים את שיני השום. עורמים את עלי הבזיליקום ואוספים למעין כדור, שאותו מגלגלים על הפרוסות, מעל השום.

חוצים כל עגבנייה לשניים, ומגררים את צד החתך מעל הפרוסות, שנצבעות באדום.

מזליפים מעט שמן זית, זורים מלח ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות