בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

למה רבים מדגי הים הטריים שלנו לא נאכלים ונמכרים לעזה?

האם הברבוניה היקרה באמת טעימה יותר מדג המליטה הזול? פאנל מומחים ינסה לברר מחר איך מרחיבים את הטעם הישראלי בתחום, ואיך אפשר להגדיל את הדיג הימי ובה בעת להעשיר את דגת הים

22תגובות

הים סוער, ודגים רבים אין בו. התדלדלות הדגה באגן המזרחי של הים התיכון, מתוגברת בשנים של דיג אגרסיבי עם מינימום של פיקוח תחת מערכת אקולוגית משתנה ומסתבכת, צימצמה את שלל הדגה בעשרות אחוזים, והותירה את ענף הדיג בבוץ טובעני. ביולוגים ימיים מתריעים על הכחדת זנים ועל קוטנם של הדגים, ומבקשים להפסיק לאלתר את דיג המכמורות. הדייגים מחפשים פתרון שיאפשר להמשיך להתפרנס מהים, ומבקשים להסתייע ברגולציה פעילה, בתקציבים ואכיפה. היו עוד גורמים להתמעטות הדגים: התחממות הים התיכון; כריית תעלת סואץ שהובילה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו