בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המדריך השלם לדגי הים התיכון

כל מה שרציתם לדעת על דגים: דרכים לבישול, טיפים בסיסיים לקנייה נכונה ולהכנה מוצלחת של דגים על האש. וגם, כמובן, שני מתכונים

20תגובות

"נכון שהפתגם גורס כי יש הרבה דגים בים, אבל אצלנו בים התיכון יש 'רק' 30 סוגים שטובים לאכילה", אומר איש הדגים חיים שליו, השף והבעלים של מסעדת הדגים הוותיקה "השקד". חדשות לבקרים מתפרסמים בתקשורת ידיעות ומחקרים לפיהם אנחנו חיים על זמן שאול בכל הקשור לדגה ההולכת ומתמעטת בים התיכון, הנחשב עני ממילא בדגה. מצב הים מול חופי ישראל הוא אף חמור במיוחד שכן דיג יתר (אלפי טון בשנה), זיהומים וכמות המועטה של מים העשירים בחומרים מזינים הזורמים אל הים, משפיעים כולם על התרבות מינים והכחדתם. יחד עם כל האמור...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו