בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פיזיקה במטבח

הדרך הקלה להפסיק לפחד מדגים

כך תזהו דג טרי, תפלטו אותו ותבשלו אותו מבלי שיתייבש. בנוסף, הביולוגיה והכימיה שמסבירות כיצד כל זה עובד

11תגובות
משימת פילוט הדג נראית מאיימת
שף רוני

אני סמוך ובטוח שרובם המוחלט של הטבחים הביתיים והמקצועיים כאחד אינם לוקים באיכתיופוביה (= סלידה עמוקה מדגים ומתבשיליהם). עם זאת, נראה שכל השלבים הכרוכים בהגשת דגים, החל מרכישת הדג הטרי וכלה בבישולו, שמורים לאמיצים והמנוסים ביותר אשר הצליחו להתגבר ולדלג מעל מכשולות הידע המאיימים. ייתכן כי האשמה נעוצה בעננת הסכנה מהרעלת המזון אשר עלולה להיגרם מדג סורר, ואשר נדמה כי כולנו הספקנו לחוותה לפחות פעם אחת נוראה במיוחד בחיינו. או שמא אלו הן התמונות החקוקות בזכרונינו, של שפים רמי דרג מנווטים סכינים חדות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו