בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

על הקשקש

לא צריך בשר: שלושה מתכונים לדגים על האש

אדם מניח דגים על גריל מאז שלמד להצית את האש, אז למה לא להמשיך במסורת הזאת? גיל ססובר והשף אילון עמיר מהבסטה הסתובבו בשוק וחזרו עם דגים, עשבי תיבול וירקות שהולכים נהדר על הגריל

תגובות
שיפודי לוקוס
תומר אפלבאום

ביקיטורי היפני, סרדינים על פינת גמע' על פנה במרוקו, על הגריל הארוך הנפתח לעת ליל בלבד ברחובות שנחאי, בשווקי קוריאה, על אש פתוחה במוזמביק או אצל דייג ותיק על פחמים שכמעט גוועו, מתחת לראש הכרמל –  האדם מניח דגים על גריל מאז שלמד להצית את האש. כל הדגים טובים על האש. יש דגים שלמים שעדיף לעטוף בנייר אלומיניום כדי שנוזליו יישמרו. יש כאלה קטנים שצריך להפוך מיד, לתת ללהבות לצרוב את העור ולהוריד. יש כאלה שאין מקשקשים ונותנים לאש להפיל אותם, לשרוף בהם אחד אחד. ויש כאלה שטוב למשוח בשמן, להוסיף לימון וזעתר...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו