על הקשקש

איך מפלטים טונה ודגים טריים?

בין יפן לאיטליה, מטבחי העולם שופעים במטעמים מדגים נאים. שמתם ידכם על טונה, לוקוס או פארידה טריים? כך תפלטו אותם כמו מקצוענים ותכינו טרטר, סשימי או קרפצ'ו

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים5

כשאתה אומר קרודו באיטליה יגישו לך בדרך כלל פרשוטו. על כן עליך לבקש קרודי (צורת הריבוי של קרודו) דה פשה – קרודי דג. אז תקבל אחד משלושי סוגי חיתוך של הקרודי לבקשתך, ממחלקת הדגים הנאים: חתוך בעובי 3-5 מ"מ - או להלן הגרסה האיטלקית לסמישי. דק יותר – להלן קרפצ'יו. או חתוך לקוביות קטנות מאוד – להלן טרטר. קרודו, או קרודי, משמעותו נא.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ