בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

על הקשקש

ארוחת טאפאס קלילה בהשראת מדריד לערב קיץ חמים

בטאפאס של מדריד מרבים להשתמש בחומרי גלם משומרים, בגלל הריחוק מהים. גיל ססובר והשף אילון עמיר מרכיבים ארוחת טאפאס קלילה וקיצית בהשראת בירת ספרד, עם קופסאות שימורים

3תגובות
ארוחת טאפאס של אילון עמיר מהבסטה
תומר אפלבאום

להבדיל מאנדלוסיה ארץ מוצאם, בטאפאס של מדריד מרבים להשתמש במאכלים משומרים, לפחות בכל הקשור בחומרי גלם מהים. זאת בשל היותה רחוקה מהים התיכון, מהאוקיאנוס האטלנטי וממפרץ ביסקאיה, ומימי עבר ועד ימינו, נשתמרה מסורת זו ויצרה זן מיוחד של טאפאס. במדריד לא אוכלים דג נא, לא סשימי ולא קרודו, למרות שאין בעיה להטיס לשם הכל, כמו אלינו או לכל מקום אחר בעולם. זה עניין של החלטה. של בחירה. של מסורת. של תרבות. גם הדגים המגיעים ליפן מגיעים קפואים, כולל הטונה הנמכרת באלפי דולרים לקילו הבודד. ואם למדרידאים וליפנים...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו