על הקשקש

ארוחת טאפאס קלילה בהשראת מדריד לערב קיץ חמים

בטאפאס של מדריד מרבים להשתמש בחומרי גלם משומרים, בגלל הריחוק מהים. גיל ססובר והשף אילון עמיר מרכיבים ארוחת טאפאס קלילה וקיצית בהשראת בירת ספרד, עם קופסאות שימורים

גיל ססובר ואילון עמיר
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

להבדיל מאנדלוסיה ארץ מוצאם, בטאפאס של מדריד מרבים להשתמש במאכלים משומרים, לפחות בכל הקשור בחומרי גלם מהים. זאת בשל היותה רחוקה מהים התיכון, מהאוקיאנוס האטלנטי וממפרץ ביסקאיה, ומימי עבר ועד ימינו, נשתמרה מסורת זו ויצרה זן מיוחד של טאפאס. במדריד לא אוכלים דג נא, לא סשימי ולא קרודו, למרות שאין בעיה להטיס לשם הכל, כמו אלינו או לכל מקום אחר בעולם. זה עניין של החלטה. של בחירה. של מסורת. של תרבות.

הזינו שם שיוצג כמחבר התגובה
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שהינני מסכים/ה עם תנאי השימוש של אתר הארץ