על הקשקש

ארוחת טאפאס קלילה בהשראת מדריד לערב קיץ חמים

בטאפאס של מדריד מרבים להשתמש בחומרי גלם משומרים, בגלל הריחוק מהים. גיל ססובר והשף אילון עמיר מרכיבים ארוחת טאפאס קלילה וקיצית בהשראת בירת ספרד, עם קופסאות שימורים

גיל ססובר ואילון עמיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים3
גיל ססובר ואילון עמיר

להבדיל מאנדלוסיה ארץ מוצאם, בטאפאס של מדריד מרבים להשתמש במאכלים משומרים, לפחות בכל הקשור בחומרי גלם מהים. זאת בשל היותה רחוקה מהים התיכון, מהאוקיאנוס האטלנטי וממפרץ ביסקאיה, ומימי עבר ועד ימינו, נשתמרה מסורת זו ויצרה זן מיוחד של טאפאס. במדריד לא אוכלים דג נא, לא סשימי ולא קרודו, למרות שאין בעיה להטיס לשם הכל, כמו אלינו או לכל מקום אחר בעולם. זה עניין של החלטה. של בחירה. של מסורת. של תרבות.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ