על הקשקש |

קדרת קיץ מניו אורלינס

החום הגדול של ניו אורלינס, דלתת המיסיסיפי השופעת והשורשים הצרפתיים הולידו מטבח אמריקאי ייחודי ויוצא דופן. לקחנו את אחת הקדרות שהמטבח הזה מצטיין בה ובתרגום לישראלית יצרנו מנה ים תיכונית, שהולכת נהדר עם בירה צוננת

גיל ססובר וניר שידלנציק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
גיל ססובר וניר שידלנציק

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ