בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

על הקשקש

קציצות דגים: הקסם הטעים של הפשטות

במטבחים רבים ברחבי העולם אפשר למצוא גרסה מיוחדת לקציצות דגים, ובכל זאת יש בהן משהו מאוד ישראלי. גיל ססובר והשף אילון עמיר ממשיכים במסע החקר של מנות דגים קלאסיות

10תגובות
קציצות דגים ים תיכוניות
תומר אפלבאום

באיי פארו נקראות קציצות הדגים קנטיר ולרוב מכינים אותן מדג קוד. בסין נוהגים לטחון עד דק את הדגים, להכין מהן קציצות בגודל כדור פינג פונג ולהכניס לשמן עמוק. באגן פאזו נהוג לערבב את הדג הטחון עם בשר לבן ומהתערובת להכין את הקציצות. בטייוואן יש קציצות "דג חלב" ובהונג קונג מכונות קציצות הדגים "ביצי דגים" בעגה המקומית. במרוקו מועכים קציצות סרדין אחרי שמורידים מהגריל ומכניסים לפיתה עם מטבוחה וחריף. בעזה טוחנים את הסרדין יחד עם האידרות ומכינים קציצות בכמויות אדירות. אבל משהו בקציצות דגים (או קבב דג ים...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו