יש מוסר: הדג שנעלם מהים שלנו חוזר

כמעט שלוש שנים אחרי סיום פרויקט "52 שבועות - 52 דגים", דג המוסר שנפקד אז מהים שלנו ומהרשימה - חזר בהמוניו אל חופי הארץ. טור מיוחד של גיל ססובר עם מתכונים של השף אורי נבון ממחניודה לכבוד שובו של דג המוסר

גיל ססובר
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
דג מוסר
דג מוסר צילום: תומר אפלבאום
גיל ססובר

"52 שבועות - 52 דגים ופירות ים" הוא פרויקט היכרות עם הדגה הים תיכונית שערכנו במשך שנה. בכל שבוע הצגנו את הדג או פרי הים שבאותו הזמן יצא מן הים, שהעלו הדייגים מרשתם. בכל פרק בפרויקט דיברנו קצת על השם ומקורו, על עונות הרבייה, התזונה, אזור המחיה והרקע ההיסטורי.

בכל שבוע ליוו את הפרויקט גם מתכונים של דייג, טבח, ביולוג ימי או אנשי הים שהכינו את הגרסאות שלהם לדג. 52 דגים ים תיכוניים חלפו ברשת, אך אחד נפקד וזה הזמן לעשות עמו תיקון מוסרי, הדג ה-53: מוסר.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ