בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון אחד ליום: טרטר קוקי סן ז'אק של השף אלכס פלטינסקי

מרכיבים: בריוש (רצוי חלבי), 200 גרם קוקי סן ז'אק טרי, 1 תפוח עץ ירוק, 1 תפוח עץ אדום, 1 מלפפון, בלסמי מיושן, חמאה, עלי מיקרו סלק

7תגובות

 

חומרים:

  • בריוש (רצוי חלבי)
  • 200 גרם קוקי סן ז'אק טרי
  • 1 תפוח עץ ירוק
  • 1 תפוח עץ אדום
  • 1 מלפפון
  • בלסמי מיושן
  • חמאה
  • עלי מיקרו סלק
  • לרוטב:
  • דבש
  • לימון
  • שמן זית
  • יין רוזה

ההכנה:

פורסים את הבריוש לפרוסות בגודל 5X5 ובעובי של כחצי ס"מ, מורחים אותן בחמאה וקולים בגריל (או על מחבת פסים) משני הצדדים. חותכים את הקוקי סן ז'אק, המלפפון והתפוחים לקוביות

רוטב:

מערבבים בקערה כף דבש, שלוש כפות שמן זית, כף לימון ו-6 כפות יין, עד לקבלת רוטב (לא סמיך). בקערה נפרדת מערבבים את הקוקי סן ז'אק, התפוחים והמלפפון עם הרוטב. על פרוסת בריוש מניחים חופן מהתערובת, עליה פרוסה נוספת של בריוש ועליה עוד חופן מהתערבות, עד לקבלת מגדל בן 2-3 קומות. מקשטים בעלי מיקרו סלק ובחומץ בלסמי מיושן.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו