בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: אגרול שרימפס בליווי סלט גזר תאילנדי של השף גיא בן אשר

חבילת דפי אגרול (סיגרים), 300 גרם שרימפס, קלופים וקצוצים, 1/2 בצל ירוק קצוץ דק, צרור נענע קצוץ דק, צרור כוסברה קצוץ דק, 4 עגבניות קלויות בתנור וקצוצות, 2 שיני שום קלופות וקצוצות, 1 ג'ינג'ר קצוץ דק, 1 ביצה, כף קמח

תגובות
דורעם גונט

חומרים:

לאגרול:

  • חבילת דפי אגרול (סיגרים)
  • 300 גרם שרימפס, קלופים וקצוצים
  • 1/2 בצל ירוק קצוץ דק
  • צרור נענע קצוץ דק
  • צרור כוסברה קצוץ דק
  • 4 עגבניות קלויות בתנור וקצוצות
  • 2 שיני שום קלופות וקצוצות
  • 1 ג'ינג'ר קצוץ דק
  • 1 ביצה
  • כף קמח

הכנה:

מערבבים את השרימפס, עשבי התיבול, הבצל, העגבניות, השום והג'ינג'ר. מערבבים בקערה את הביצה והקמח ומניחים בצד. מניחים כפית מילוי בדף הסיגר, מגלגלים וסוגרים את הקצוות עם מעט מהבלילה של הקמח והביצה. מטגנים בשמן עמוק עד קבלת גוון זהוב. מערבבים את חומרי הסלט ומגישים את האגרול על סלט הגזר.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו