בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: קלמרי צרוב על הגריל עם תרד וג'ינגר של השף גיא בן אשר

רכיבים: 6 יח' קלמרי, שן שום כתושה, כפית ג'ינג'ר כתוש, צרור עלי תרד טריים (עדיף בלאדי), מלח, פלפל, מיץ מלימון אחד, שמן זית

תגובות

חומרים:

  • 6 יח' קלמרי
  • שן שום כתושה
  • כפית ג'ינג'ר כתוש
  • צרור עלי תרד טריים (עדיף בלאדי)
  • מלח
  • פלפל
  • מיץ מלימון אחד
  • שמן זית

הכנה:

פורסים את הקלמרי לשניים. צורבים היטב משני הצדדים את חצאי הקלמרי על הגריל או במחבת עם שמן זית רותח. במחבת מחממים מעט שמן זית עם השום הכתוש והג'ינג'ר. מוסיפים למחבת את התרד והקלמרי הצרוב ומקפיצים קלות. מוסיפים למחבת את מיץ הלימון ומתבלים במלח ופלפל. מגישים מיד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו