בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: פילה ברבוניה מטוגן על שעועית שטוחה של שף ניר צוק

מרכיבים: 500 גרם פילה ברבוניה, 500 גרם שעועית שטוחה, שמן זית לטיגון, מלח ופלפל שחור טחון טרי, 10 שיני שום פרוסות, 4 עגבניות קצוצות, צרור פטרוזיליה קצוצה, צ'ילי יבש

תגובות

חומרים (ל-4 מנות):

  • 500 גרם פילה ברבוניה
  • 500 גרם שעועית שטוחה
  • שמן זית לטיגון
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי
  • 10 שיני שום פרוסות
  • 4 עגבניות קצוצות
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • צ'ילי יבש

הכנה:

בסיר גדול מרתיחים מים עם מלח, חולטים את השעועית כ-2 דקות, מסננים ומצננים בקערה עם מי קרח. מסננים שוב.

מחממים במחבת מעט שמן ומטגנים את השעועית כדקה, מתבלים במלח ופלפל.

במחבת טפלון עם מעט שמן זית ושום מניחים ברבוניות בשכבה אחת. מטגנים כדקה. הופכים ומוסיפים עגבניות ופטרוזיליה, מתבלים במלח ופלפל. מסירים מהאש ומניחים על השעועית החמה. חוזרים על הפעולה עד תום הברבוניות. מתבלים במעט צ'ילי.

יעקב הררי


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו