מתכון: פילה ברבוניה מטוגן על שעועית שטוחה של שף ניר צוק

מרכיבים: 500 גרם פילה ברבוניה, 500 גרם שעועית שטוחה, שמן זית לטיגון, מלח ופלפל שחור טחון טרי, 10 שיני שום פרוסות, 4 עגבניות קצוצות, צרור פטרוזיליה קצוצה, צ'ילי יבש

גלריה
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
גלריה
  • 500 גרם פילה ברבוניה
  • 500 גרם שעועית שטוחה
  • שמן זית לטיגון
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי
  • 10 שיני שום פרוסות
  • 4 עגבניות קצוצות
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • צ'ילי יבש
צילום: יעקב הררי

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ