בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: דניס שלם בעשבי תיבול של ארז שבו

מרכיבים: שן שום, צרור טימין, צרור פטרוזילה, צרור רוזמרין קטן, כוס שמן זית, מלח, פלפל

תגובות

חומרים:

  • שן שום
  • צרור טימין
  • צרור פטרוזילה
  • צרור רוזמרין קטן
  • כוס שמן זית מלח ,פלפל

הכנה:

מחממים תנור ל-250 מעלות צלזיוס. טוחנים במיקסר את כל המרכיבים עד לקבלת מרקם חלק. מנקים את הדניס מסנפירים ומאיברים פנימיים וחורצים חריצים לרוחב הפילה של הדג כדי שחום התנור יחדור פנימה. מורחים על הדג את תערובת עשבי התיבול ומכניסים לתנור ל-12 דקות לערך. אם רוצים ליצור מעטה פריך על הדג אפשר לצפות אותו בקמח ולטגן אותו קלות לפני שלב האפייה.

רועי ברקוביץ


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו