מתכון: טונה צרובה בתבלינים של השף עופר אבגיל

מנה ראשונה מרשימה שחוגגת על טונה טרייה, תבלינים ואבוקדו

גלריה
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
גלריה

חומרים:

  • 120 גרם פילה טונה
  • 1/4 אבוקדו
  • כף פלפל שחור גרוס גס
  • 2 כפות שומשום שחור
  • 2 כפות קצח
  • 1 כפית גרגירי כוסברה
  • קורט מלח ים
  • רוטב צ'יפוטלה
  • מעט נבטי צנונית
  • שמן קנולה

הכנה:

מערבבים את כל התבלינים, מצפים את פילה הטונה מכל הצדדים ומהדקים חזק. מחממים מעט שמן קנולה במחבת כבדה וצורבים את נתח הטונה כחצי דקה מכל צד. בצלחת הגשה מזליפים מעט רוטב צ'יפוטלה, מסדרים פרוסות אבוקדו, מניחים מעל את פילה הטונה חתוך לפרוסות דקות ומקשטים בנבטי צנונית.

טונה צרובה בתבליניםצילום: איתיאל ציון

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ