בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סלמון מקורמל באדיבות השף קלוד בן איטח

תגובות

חומרים:

  • 500 גרם פילה סלמון מושרה במרינדה יום מראש (80 מ"ל סויה, 80 מ"ל מירין, 80 מ"ל יין אדום, 80 מ"ל סילאן)
  • כוס ציר ירקות
  • כוס חומץ בלסמי
  • כוס יין אדום
  • 100 גרם ריזוטו
  • חופן פטריות חתוכות, מרוככות במחבת
  • 120 מ"ל חלב קוקוס
  • חופן פרמזן
  • כמה עלי תרד וארגולה קרועים
  • קורט מלח

הכנה:

מצמצמים את היין והבלסמי בסיר קטן עד לקבלת מרקם מקורמל, סמיך מעט. סוגרים את הסלמון קלות במחבת ברזל משני צדיו ומכניסים לתנור בחום גבוה למשך כ-5 עד 7 דקות. מכינים את הריזוטו על ידי חימום במחבת והוספת ציר הירקות עד לספיגה מלאה וריכוך הריזוטו. בשלב הסופי מוסיפים את החלב קוקוס, ולאחר מכן את הפטריות, מורידים מהאש ומוסיפים את הפרמזן, התרד ומעט מלח.

אופן הגשה:

יוצקים את הריזוטו על צלחת, מניחים את הסלמון על הריזוטו ומוזגים על הסלמון מעט מן הרוטב.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו