בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: טונה אדומה צרובה

600 ג' טונה אדומה חתוכה לגלילים בעובי של 4 ס"מ כל אחד, 4 כפות שמן זית, מלח ופלפל לתיבול הטונה, 5 תמרים קלופים ומגולענים חתוכים לקוביות, 1 כף עירית קצוצה, 4 כפות מיץ לימון טרי, 8 כפות שמן זית, כפית דבש...

3תגובות

חומרים (ל-4 מנות):

  • 600 ג' טונה אדומה חתוכה לגלילים בעובי של 4 ס"מ כל אחד
  • 4 כפות שמן זית, מלח ופלפל לתיבול הטונה

חומרים לרוטב:

  • 5 תמרים קלופים ומגולענים חתוכים לקוביות
  • 1 כף עירית קצוצה
  • 4 כפות מיץ לימון טרי
  • 8 כפות שמן זית
  • כפית דבש, מעט מלח ופלפל שחור טרי טחון

הכנה:

מחממים מחבת טפלון עם שמן זית וצורבים את הטונה במשך כ-30 שניות מכל צד ומניחים על נייר סופג. פורסים את הטונה לפרוסות דקיקות ומניחים בצלחת הגשה. הכנת רוטב תמרים ולימון: מערבבים את כל המצרכים ביחד - עד לקבלת רוטב הומוגני, ומשתמשים ברוטב גם לתבל את הרוקט שהוספנו למנה. אופן ההגשה: לאחר שסידרנו את הטונה בצלחת מוסיפים ליד הטונה מעט רוקט טרי ויוצקים את הרוטב.

באדיבות השף צ'רלי פדידה

דן פרץ


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו