בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: דניס ברוטב חרדל, שמפניה ואספרגוס

4 דגי דניס, 400 גרם ליחידה, לימון פרוס לחצאי עיגולים, צרור למון גראס, רוזמרין וטימין, חבילת אספרגוס לבן או ירוק שטוף, לרוטב: 4 כפות חרדל חלק או בטעם לף בלונד, חצי כוס שמפניה או יין לבן...

תגובות

חומרים (4 מנות):

  • 4 דגי דניס, 400 גרם ליחידה
  • לימון פרוס לחצאי עיגולים, כולל הקליפה
  • צרור למון גראס, רוזמרין וטימין
  • חבילת אספרגוס לבן או ירוק שטוף
  • לרוטב:
  • 4 כפות חרדל חלק או בטעם לף בלונד
  • חצי כוס שמפניה או יין לבן
  • חצי כוס שמן זית
  • מיץ מ-2 לימונים
  • שן שום קצוצה
  • כפית וחצי מלח גס
  • כפית פלפל שחור

הכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים את חומרי הרוטב. חותכים את הרבע התחתון של האספרגוס ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

מניחים את הדגים בקערה גדולה, מושכים אותם ברוטב. מכניסים לבטן הדג פלחי לימון. מניחים מעל כל דג צרור עשבי תיבול, קשור בחוט אפייה.

מניחים את הדגים על האספרגוס, שופכים מעל את הרוטב שנשאר בקערה ואופים 20 דקות.

לימור לניאדו תירוש


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו