בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: סרדינים בכבישה ביתית

24 פילטים של סרדינים נקיים מקשקשים, 3 כפות מלח גס, כוס חומץ בן יין לבן, כוס שמן זית, צרור טימין, 7 שיני שום שלמות...

2תגובות

חומרים (ל-4 סועדים):

  • 24 פילטים של סרדינים נקיים מקשקשים
  • 3 כפות מלח גס
  • כוס חומץ בן יין לבן
  • כוס שמן זית
  • צרור טימין
  • 7 שיני שום שלמות

לסלט:

  • 2 ראשי שומר
  • רבע כוס מיץ לימון
  • חצי כוס שמן זית
  • מלח ופלפל
  • 2 כפות אורגנו יבש

הכנה:

מניחים בקערה את הסרדינים ומפזרים מעליהם את המלח הגס. לאחר 40 דקות שוטפים את הסרדינים. מוסיפים את החומץ לסרדינים, ומשרים לחצי שעה. מסננים את הסרדינים ומסדרים אותם בכלי נקי. יוצקים מעל את שמן הזית ומוסיפים גבעולי תימין ושיני שום. מכניסים למקרר ל-24 שעות.

לפני ההגשה מכינים את סלט השומר: פורסים את השומר לפרוסות דקות, מערבבים בקערה יחד עם מיץ לימון, שמן זית, מלח, פלפל ואורגנו יבש. מסדרים על הצלחות את סלט השומר, מניחים מעל את הסרדינים ומגישים.

באדיבות השף אמיר מרקוביץ'

דניאל לילה


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו