בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: קרפצ'ו של טונה וירקות מהגריל

פורסים את הטונה דק ככל האפשר ומסדרים על צלחת הגשה. מגישים עם יוגורט, אורגנו, רבעי לימון, סלק ועוד

תגובות

חומרים (4 מנות):

  • 400 גרם טונה
  • 4 כפות טפנד זיתים ירוקים
  • 4 לבבות ארטישוק חתוכים לרבעים
  • 4 צנוניות פרוסות דק
  • 16 טבעות צ'ילי אדום טרי
  • בצל אדום שלם פרוס דק
  • 2 בצלים ירוקים (החלק הירוק בלבד) פרוסים דק
  • 16 עלי אורגנו טריים
  • סלק בינוני מבושל וחתוך לקוביות
  • קורט מלח ים
  • 4 כפות שמן זית
  • 6 כפות יוגורט עזים
  • לימון חתוך לרבעים

הכנה:

פורסים את הטונה דק ככל האפשר ומסדרים על צלחת הגשה. מתבלים בשמן זית ומלח ים. מפזרים את כל שאר החומרים מעל הטונה ומניחים "כתמים" של יוגורט. מגישים עם רבעי לימון.

באדיבות השף מיכאל גרטופסקי

דן פרץ


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו