בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: קרפצ'ו הרינג

הרינג טרי על צלחת עם טבעות בצל סגול ופלפל שחור. מזלפים בעדינות שמן זית, מפזרים תלתלי בצל ירוק ותלוליות של שמנת ומגישים

2תגובות

חומרים:

  • 320 גרם פילה הרינג בשמן
  • 2 גביעי שמנת חמוצה של פעם או קרם פרש
  • פלפל שחור גרוס
  • בצל סגול פרוס לטבעות
  • שמן זית
  • תלתלי בצל ירוק

הכנה:

סופגים את השמן מההרינג, מניחים על ניילון נצמד ודופקים אותם בפטיש שניצלים לעובי חצי ס"מ.

מניחים יריעת הרינג על צלחת. מפזרים מעל טבעות בצל סגול ופלפל שחור, מזלפים בעדינות שמן זית, מפזרים תלתלי בצל ירוק ותלוליות של שמנת.

באדיבות השף פז רוטנברג



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו