בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: טום קה

תגובות

חומרים (ל-4 מנות):

  • 1 כף שמן סויה
  • 1 בצל קטן חתוך לקוביות
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1 גזר חתוך לקוביות
  • 1 גבעול סלרי אמריקאי, קצוץ לפרוסות
  • 2-1 כפיות מחית קארי ירוק (תלוי ברמת החריפות הרצויה)
  • 1 כפית מחית שרימפס
  • 4 כוסות ציר דגים
  • 1 קופסת חלב קוקוס
  • 100 גרם שרימפס
  • 100 גרם קלאמרי חתוך לטבעות
  • 100 גרם מולים טריים
  • חצי כוס אורז לבן מאודה
  • 1 זר כוסברה קצוצה (אופציה)
  • 2 גבעולי אספרגוס חתוכים לטבעות דקות

הכנה:

מחממים שמן בסיר עמוק. מוסיפים בצל ושום, מאדים עד שהבצל שקוף.

מוסיפים גזר וסלרי ומאדים דקה. מוסיפים קארי ירוק ומאדים עוד דקה.

מוסיפים את מחית השרימפס וציר הדגים ומביאים לרתיחה. מסירים את הקצף.

מוסיפים חצי קופסת חלב קוקוס ואורז מבושל. מביאים שוב לרתיחה.

לאחר בישול של דקה או כאשר כל המולים נפתחים, מוסיפים את השרימפס, הקלמארי והאספרגוס. מוסיפים את שאר חלב הקוקוס והכוסברה ומגישים.

באדיבות השף אילן פנחס

איתיאל ציון


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו