בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: פרחי קישואים עם פנקו ואנשובי

חומרים (6 מנות): 12 פרחי קישואים שטופים, 5 כפות שמן זית, מעט מלח אטלנטי ופלפל שחור, 4 כפות פנקו או פירורי לחם טבעיים, 4 פילטים של אנשובי, קצוצים, גרידת לימון, פרמזן מגורר

תגובות

חומרים (6 מנות):

12 פרחי קישואים שטופים

5 כפות שמן זית

מעט מלח אטלנטי ופלפל שחור

4 כפות פנקו או פירורי לחם טבעיים

4 פילטים של אנשובי, קצוצים

גרידת לימון

פרמזן מגורר

הכנה:

מוזגים למחבת 3 כפות שמן זית ומקפיצים את פרחי הקישואים כדקה מכל צד, ממליחים ומפלפלים. מעבירים לצלחת הגשה. מוזגים לאותו המחבת את יתרת שמן הזית, פירורי פנקו, אנשובי קצוץ וגרידת לימון ומטגנים דקה תוך ערבוב תכולת המחבת ללא הפסקה.

מפזרים תערובת פנקו מעל הקישואים מגררים פרמזן ומגישים מיד.

לימור לניאדו תירוש


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו