בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: פילה ברבוניה של מסעדת "אידי"

שף אידי ישראלוביץ' מגיש לכם מתכון קליל: פילה ברבוניה על בגט פריך ומצע ירקות טריים

תגובות

חומרים (מנה אחת):

  • 150 גרם פילה ברבוניה
  • פרוסה דקה של בגט באורך וברוחב של פילה הדג

למצע ירקות:

  • חצי תפוח עץ ירוק
  • חצי גזר גדול
  • חצי קולרבי
  • ענף סלרי
  • בצל שאלוט
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • חופן עירית קצוצה

לרוטב:

  • חצי עגבניה ירוקה חמוצה
  • רבע כוס מיץ תפוזים
  • 2 כפות שמן זית

הכנה:

משמנים בשמן זית את פילה הברבוניה משני צדיו, מתבלים במלח ופלפל. גם את פרוסת הבגט משמנים בשמן זית ומתבלים. מניחים את פילה הדג על הבגט.

מחממים מחבת עם שמן זית ומניחים את הכריך כך שהבגט על המחבת והפילה מעליו.

מנמיכים את האש ומטגנים 2 דקות. מעבירים את הדג עם הבגט לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות לאפייה של 5 דקות.

במקביל קוצצים את כל הירקות לסלט דק ומעבירים לקערה. טוחנים את המרכיבים לרוטב ומוסיפים לקערה. מערבבים הכל היטב.

מוציאים את הברבוניה מהתנור ועוברים להרכבת המנה. על צלחת הגשה עורמים מסלט הירקות ומעל מניחים את פילה הברבוניה.

באדיבות שף אידי ישראלוביץ'

עוד מתכונים: ארוחה רוסית אמיתיתפילה מוסר עם חומוס | סרדינים בכבישה ביתית | תבשיל פירות ים ופסטיס | סלמון של רימה אולברה



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו