בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: חומוס קלאמרי

חומרים (2 מנות): 2 כוסות חומוס ביתי, 200 גרם טבעות קלאמרי, חצי כוס גרגירי חומוס חמים, מלח, פלפל שחור, למשרה: כף שמן זית, כף מיץ לימון, כף פטרוזיליה קצוצה, כף בצל ירוק קצוץ, חצי כפית פפריקה מתוקה

תגובות

חומרים (2 מנות):

2 כוסות חומוס ביתי

200 גרם טבעות קלאמרי

חצי כוס גרגירי חומוס חמים

מלח

פלפל שחור

למשרה:

כף שמן זית

כף מיץ לימון

כף פטרוזיליה קצוצה

כף בצל ירוק קצוץ

חצי כפית פפריקה מתוקה

להגשה:

כמון

סומק

שמן זית

פטרוזיליה קצוצה

הכנה:

מניחים קלאמרי בחומרי המשרה לשעה. במחבת חמה מאוד מקפיצים את הקלאמרי והמשרה דקה או עד שהקלאמרי מלבינים ורוב נוזלי המשרה מתאדים. מוסיפים גרגירי חומוס וממשיכים להקפיץ לחצי דקה, מתבלים במלח ופלפל שחור.

יוצקים לצלחת עמוקה חומוס טרי, מניחים מעליו קלאמרי וגרגירי חומוס. זורים מעל כמון, סומק, שמן זית ופטרוזיליה קצוצה.

לימור לניאדו תירוש


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו