בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: פילה סלמון צרוב

מבשלים בוקצ'וי 5 דקות במים רותחים ומעבירים למי קרח. מתבלים סלמון טרי. צורבים 4 דקות במחבת עם שמן זית. אופים 8 דקות ומגישים

תגובות

חומרים (4 מנות):

  • 800 גרם סלמון חתוך ל-4
  • 2 יח' בוקצ'וי חצויים
  • חצי תפוז
  • חצי לימון
  • 8 כפות שמן זית
  • 1 כף זנגביל קצוץ
  • מלח ופלפל
  • חצי כוס יין לבן
  • 1 שן שום פרוסה

הכנה:

מבשלים את הבוקצ'וי 5 דקות במים רותחים ומעבירים למי קרח. מניחים בתבנית.

ממליחים ומפלפלים 4 מנות סלמון טרי ונקי. צורבים 4 דקות במחבת עם שמן זית. מניחים בתבנית.

מניחים באותה מחבת שום, קליפות מגוררות של לימון ותפוז (עדיף על זסטר), מיץ מחצי תפוז וחצי לימון ויין לבן.

כאשר הנוזלים רותחים בוזקים אותם על הדג והבוקצ'וי. אופים 8 דקות ב-180 מעלות ומגישים.

באדיבות השף צ'רלי פדידה

דן פרץ


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו