בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

חריימה שאי אפשר להפסיק לאכול

השום, הפיקנטיות והרוטב האדום אדום שמבקש ניגוב עם חלה של שבת, הופכים את החריימה של השף קובי בן לולו (ממסעדת פפה) לכזאת שאי אפשר להפסיק לאכול אותה

3תגובות

דג פיקנטי עם רוטב אדום הפך לאורח קבוע בארוחות שישי אצל לא מעט משפחות בישראל, בלי קשר לשיוך עדתי כזה או אחר. השום, הפיקנטיות והרוטב האדום אדום שמבקש ניגוב עם חלה של שבת, הופכים את המנה לכזאת שאי אפשר להפסיק לאכול אותה.

מתכון לחריימה בורי (6 מנות) // באדיבות השף קובי בן לולו ממסעדת פפה

חומרים:

4 דגי בורי מפולטים נקיים מעצמות

3 כפות שמן זית

6 עגבניות מגוררות בפופייה

3 שיני שום קצוצות

2 גמבות אדומות חתוכות לרצועות עבות

2 גזרים חתוכים לרצועות עבות

1 פלפל ירוק חריף חתוך לרצועות דקות מנוקה מגרעינים

צרור כוסברה חתוך גס

כוס גרגירי חומוס מבושל

2כפות פפריקה מתוקה בשמן

1 כפית פפריקה חריפה בשמן

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס                                                  

אנטולי מיכאלו

ההכנה:

בסיר רחב מחממים את השמן, מוסיפים את השום ומאדים קלות.

מוסיפים את העגבניות ומבשלים כ-2 דקות לאחר מכן מוסיפים את שאר הירקות, מלבד הכוסברה, מבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות.

לאחר מכן מתבלים עם הפפריקה המתוקה הפפריקה החריפה המלח והפלפל מבשלים עוד 2 דקות נותנים לתבלינים להיפתח.

מוסיפים 6 כוסות מים (עדיף ציר ירקות או דגים) מביאים לרתיחה ואז מוסיפים את הדגים מבשלים במשך 25 דקות על אש בינונית ומכסה על הסיר.

מוסיפים פנימה מחצית מכמות הכוסברה ואת כוס גרגירי החומוס מבשלים עוד כ5 דקות סוגרים את האש בהגשה מפזרים מעל את הכוסברה הקצוצה שנותרה.

רוצים להישאר מעודכנים בכל מה שקורה במדור האוכל? לחצו כאן: http://bit.ly/1jJ3xdy

מוזמנים לכתוב אלינו בכל עת: food@haaretz.co.il

 

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו