בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון של קיץ

טרטר דג ים עם צ'יפס במיה

מנה קיצית קלה וטעימה, שיכולה לפתוח ארוחה או ללוות היטב ערב של שתייה ארוכה

2תגובות

מתכון לטרטר דג ים עם צ'יפס במיה (4 מנות) באדיבות השף דן זוארץ (דלידה):

חומרים:

200 גרם במיה

200 גרם פילה דג ים לבן טרי

10 עגבניות שרי

5 צנוניות

1 בצל סגול קטן

נבטי חמנייה

נבטי ברוקולי

פלפל חריף

כפית שום קצוץ

כפית ג'ינג'ר קצוץ

מלח גס

2 כפות שמן זית

2 לימונים

באדיבות המקום

ההכנה:

לצ'יפס במיה: קוטמים את ראשי הבמיה, חותכים לחצי ומכניסים לתנור של 180 מעלות למשך חצי שעה ומדי פעם מערבבים על מנת לייבש את הבמיה. מוציאים מהתנור ומצננים במקום יבש. מטגנים בשמן חם כחצי דקה עד שהבמיה הופכת פריכה אך לא שרופה.

לטרטר: חותכים את פילה דג הים לקוביות קטנות, מערביים עם עגבניות שרי חתוכות לפרוסות, צנוניות פרוסות, בצל סגול קטן קצוץ דק, נבטי חמניה וברוקולי, פלפל חריף שום קצוץ, ג'ינג'ר קצוץ, מלח גס, שמן זית ומיץ לימון סחוט. מסדרים בצלחת ומעך בוזקים מעט יוגורט עיזים, מפזרים צ'יפס במיה ומספר עלי כוסברה.

רוצים להישאר מעודכנים בכל מה שקורה במדור האוכל? לחצו כאן: http://bit.ly/1jJ3xdy

לשאלות, הערות, רעיונות ובקשות, כתבו לנו: food@haaretz.co.il

 
 
 
 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו