בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לקדרת דג מוסר וארטישוק

גם דגים יכולים לקחת חלק בקדרות החורפיות: השף אוראל קמחי (ממסעדת פופינה) מציע מתכון מחמם בבישול ארוך, שמתאים בדיוק לימים הקרים

תגובות
דודו בכר

קדרת מוסר ים וארטישוק יין לבן וזעפרן (4 מנות)

חומרים:

4 פילה מוסר ים בגודל של כ180 גרם כל אחד

8 ארטישוק קלוף 

2 כוסות יין לבן

1/2 גרם זעפרן

4 כפות חמאה

2 כפות שמן זית

1 כפית עלי טימין

1 כוס אפונה עדינה

2 בצלים חצויים ופרוסים דק 

ההכנה:

במחבת רחבה או בסיר נמוך מחממים את שמן הזית ומשחימים בו קלות את הבצל יחד עם הארטישוק.

מוסיפים את היין הלבן. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס. מוסיפים את הזעפרן והטימין. 

מוסיפים את פילה הדג עם העור כלפי מעלה.

מוסיפים את האפונה ואת החמאה ומבשלים כעשר דקות על אש נמוכה- בינונית בבעבוע עדין מאוד. 

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו