52 שבועות - 52 דגים

הסיגלית היא הלובסטר הטעים בים שאסור לנו לאכול

מי שטעם סיגלית אחת בחייו כבר יודע שהיא בין מיני הלובסטרים המשובחים ביותר שיש לים להציע, שופעת בשר וטעמה נפלא. בשל מספר הפריטים המועט שלה היא הוכרזה בשנים האחרונות כערך טבע מוגן. השבוע ה-50 בפרויקט

גיל ססובר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים24כתוב תגובה
סיגלית ב"הבסטה" בתל אביב
סיגלית מהתקופה שעוד אפשר היה לדוג אותהצילום: מוטי מילרוד