על הקשקש

פאייה: המזון הסוציאלי של קטלוניה

הפאייה היא המזכרת שהשאירו אחריהם בקטלוניה המורים והרומאים והתחילה בכלל כמאכל שאריות של המשרתים. עם הזמן היא הפכה למעדן מלכים ולאחד הסמלים המובהקים של המטבח הספרדי. השף אילון עמיר וגיל ססובר התחקו אחר סוד הקסם של הפאייה

גיל ססובר ואילון עמיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים9
הפאייה של אילון עמיר מהבסטה
הרומאים והמורים השאירו מזכרת, הפאייהצילום: תומר אפלבאום